ההמלצה מתחלקת לשניים, האוכל, מכל הבחינות היה מדהים, הוא נראה מרשים מאוד, מוגש בכלים מקסימים, חד פעמים שממש בא לשטוף ולהשתמש שוב, אבל הטעם… אין מילים לתאר כמה היה טעים. תכלס הדרך הכי טובה היא התגובות של האנשים, שעד היום שאנשים מזכירים את האירוע, הדבר הראשון שמזכירים זה את האוכל. אח שלי לדוגמא לא מפסיק לדבר על המתוקים. אמא שלי התאהבה בטעימים קממבר, אבל האמת שמה שהכי עשה את האירוע זה השילוב בין האוכל לאנשים שהכינו אותו ושניצחו על כל הלוגיסטיקה שקשורה בו. הרי ביינינו יש לא מעט כאלה שעושים אוכל טוב. אבל מעט מאוד שגורמים לך להרגיש שהם חלק בלתי נפרד מהאירוע. שחשוב להם כל פרט כדי שהארוע יהיה מוצלח.

זה התחיל כמובן בבניית התפריט –גמישות מחשבתית והרבה יצירתיות, והמשיך בתכנון מוקדם של עופרה שפגשה אותי במקום המיועד – היה חשוב לה בדיוק איפה יעמדו הדלפקים עם המגשים, והמשיך בהגשה והדרכה של המלצריות עד לתוצאה- אירוע מושלם.

בזאת אני מצהירה בפה מלא ובכל ליבי, שכל מי שייקח מגש אחד או אירוע שלם של מגשי אירוח… יהיה מאושר.

משפחת אופק