מיני כריכים לאירוח מבית ארטייסט – ההמלצות כבר אומרות הכל
אירוח מוצלח הוא תוצר של פרטים רבים שמתחברים לחוויה אחת טובה.
מהאנשים שמגיעים ועד לעיצוב השולחן, החיבור בין האנשים והטעמים,
הכול צריך להיות מתוכנן בקפידה וככל שהדבר נוגע לתפריט,
מיני כריכים לאירוח מהווים פתרון מצוין.
הכריכים מונחים על מגשי אירוח ומציעים איזון בין פרקטיות לאלגנטיות.
כולנו יכולים לדמיין את האירוח החשוב הבא,
בין אם מדובר באירוח ביתי, אירוע קטן ואולי מפגש חשוב בעבודה,
הכול צריך להיות כמו שתכננו.
מגשי אירוח הופכים בשנים האחרונות לפופולאריים ובצדק: הם מאפשרים להגיש טעמים משובחים וטריים,
ליצור מראה מרשים וכל זאת במינימום מאמץ.
אין צורך בחימום,
השימוש בכלים מינימלי
ובסיום האירוע קל לאסוף את הכול ולנקות את המתחם.
לפני הכל, מספר המלצות שקיבלנו רק לאחרונה, כמובן מוזמנים לקרוא את כל ההמלצות שכתבו עלינו, אנחנו הכי גאים באיכות מגשי האירוח שלנו, ובלקוחות שלנו שרובם המכריע הינם לקוחות חוזרים!
האוכל היה נהדר! הגיע בזמן ומסודר בצורה אסתטית ונקיה! קיבלנו המון מחמאות וכמובן שהמלצנו עליכם! תודה רבה🤍🤍🤍🤍
מאיה רחל פוקס
5.25
נתחיל בשירות הטלפוני והשירות עד לקבלת המשלוח …רמה אחת מעל כולם. ועכשיו למגשי אירוח שהתקבלו לאירוח חברה עם אורחים מחו”ל שדאגו לצלם את השולחן… רמת שילוח מסודרת באריזות היוקרתיות ואז האוכל שהתקבל בטעמים משובחים ומעניינים … תזמינו תבינו..באמת שאפו ענק
רויטל יונתי
5.25
הזמנתי מגשי אירוח מארטייסט ל 25 אורחים. קיבלתי יעוץ עם המון סבלנות ודיוק לבניית תפריט מושלם!! המגשים הגיעו בול בזמן, מנות יוצאות דופן במראה, בטעם, באיכות, בחדשנות. פשוט תענוג!! כל הכבוד לצוות ארטייסט ובטוח נתראה באירוח הבא 🙏 גלי והצוות – חברת סטרטיקה
גלי איילנד
5.25
מתי יתרחש? מי המשתתפים? היכן ולכבוד מה….?
שיווק ומכירות: 09-7738388
מקרים דחופים: 052-3562051
אנחנו נשמח להתאים עבורכם את מגשי האירוח באופן המושלם!
מיני כריכים לאירוח – הרבה מעבר לטעם
מיני כריכים הם הרבה יותר מאשר לחמניית ביס עם תוספת.
הם שילוב מדויק של טעמים, צבעים ומרקמים וניתן להכין אותם מסוגי לחמים שונים כולל קמח לבן, כוסמין, נטול גלוטן ואחרים.
הם יכולים להגיע במילוי חלבי או כמגשי אירוח עם תפריט טבעוני.
השילוב של הלחם האיכותי, הממרח המשובח, הירקות (אפויים או טריים), מעוררי התיאבון הם אלו שיוצרים את הביס המושלם.
הגשה שכזו מבטיחה שכל אורח ימצא את המנה שמתאימה לו ויוכל לאכול בחופשיות, בלי לשבת ליד השולחן וללא צורך בסכו״ם.
ההגשה הקלילה אך הטעימה, יוצרת רושם כבר ממבט ראשון ומפעילה את כל החושים.
בהתאם לגודל האירוע, ייתכן שכל שנדרש הוא להציע לאורחים כריכים טעימים,
ויתכן שיהיה נכון לשלב אותם לצד מנות נוספות כמו סלטים, לביבות ירק ומאפים אחרים.
מיני כריכים – מנה קטנה לחוויה גדולה
כמו בכל תחום באירוח, גם כשמדובר בכריכים, ההבדל טמון בפרטים הקטנים.
הלחם חייב להיות טרי ומחומרי גלם מרגשים ומעניינים.
לחמניית סלק מציעה טעם ייחודי ומראה שאי אפשר להתעלם ממנו.
לחם כוסמין מלא מציע פתרון בריאותי לכל מי שמחפש שדרוג בלי להתפשר על הטעם
וחלה מספקת את הטעם האולטימטיבי המוכר והנעים.
אבל כריכים הם הרבה מעבר לכך.
הלחם הוא אמנם הבסיס, אך המילוי מעניק את האיזון הנדרש בין טעמים מנוגדים ומרקמים משלימים.
מתוק לצד חמוץ,
רכות לצד קריספיות,
שומני לצד רעננות של ירק טרי.
לדוגמה, לחמניית סלק עם צ׳אטני משמש, זוקיני צהוב מוחמץ, גבינת מנצ׳גו ואורגולה, מובילה להפתעה וזאת בשל המורכבות וההרמוניה.
דוגמה נוספת היא שווארמה הטבעונית בלחמניית כורכום פיקנטית
שמוכיחה בכל פעם מחדש שטבעונות לא דורשת פשרות וכי אפשר ליהנות מטעמים בשרניים באירועים חלביים.
כל כריך הוא הזדמנות מצוינת לספר סיפור.
הוא מביא איתו עונה,
יוצר קונספט וכולל תשומת לב לפרטים הקטנים ביותר.
בשילוב נכון של המרכיבים הטריים, אין צורך בחימום, בסכו״ם ואפילו לא בתוספות.
כל שיש לעשות הוא לבחור את המנות המועדפות,
לקבל אותן מונחות בצורה מרשימה על המגש
ולחשוף את האורחים לחוויה עשירה ומשביעה של טעמים שכל כולה מתכנסת לכדי ביס אחד מדויק.
מהשולחן ועד הביס האחרון: על חוויית האירוח עם מיני כריכים
אמרנו כי אירוח מוצלח הוא תוצאה של פרטים רבים שמתחברים יחדיו לתוך חוויה אחת גדולה ומרשימה.
אחד המרכיבים המרכזיים הוא כמובן הכיבוד
ובמספר פעולות פשוטות אפשר לשדרג אותו ולהפוך כל מנה טעימה למנה מרשימה ובלתי נשכחת.
תכנון נכון של חוויית ההגשה, כזו שמרגישה טבעית, אך מוקפדת ונוחה לאורחים, עושה את ההבדל.
לפני בחירת הכריכים, כדאי לחשוב על זרימת האירוע:
האם מדובר בקבלת פנים בה האורחים עומדים עם כוס ביד?
או אולי בארוחה קלילה סביב שולחן הישיבות?
האם התכנון הוא ליצור תנועה בין אזורים שונים?
או שכולם יתרכזו לאכול באזור מסוים?
בהתאם לתשובות אפשר להחליט כיצד לעצב את האירוע,
היכן להניח את הכריכים והאם להגיש את כולם בפעם אחת
או ״בגלים״ כך שכל פעם יתגלה טעם חדש.
בהתאם יש לבחור את כמות, סוג המנות והמגוון.
לשדרוג הנראות הכוללת כדאי לחשוב גם על הפרזנטציה שמסביב.
על הכלים הנלווים, צבעי המפות והמפיות
ולזכור כי תוספות ״קטנות״ כמו קישוטים ופרחים,
יכולים לשנות לחלוטין את המראה ולהשפיע גם על התיאבון.
זכרו, תכנון מוקפד הוא המפתח לאירוח אישי ומזמין
שמרגיש טבעי. בדקו על הטרנד הלוהט – פינגר פוד לאירועים