אירוח תל אביבי עם טעם וכשרות בלי פשרות
תל אביב היא עיר של קצב, חדשנות וקולינריה משובחת. איך כל זה מסתדר עם תכנון אירועים, קטנים וגדולים? מיד נגלה. היום קל לשלב בין סטנדרט גבוה של טעם ועיצוב ולהציע מנות כשרות לחלוטין. למי שסבור שמדובר באתגר גדול, צפויה הפתעה מרשימה של חוויה קולינרית מוקפדת המתאימה לרוח העיר ושמתחשבת בכל העדפה תזונתית.
בכתבה המצורפת נצא למסע בין רעיונות, המלצות להגשה ודגשים שתרצו להכיר בבחירת מגשי אירוח כשרים תל אביב. נבין מה חשוב לבדוק מבעוד מועד, נבחן את האפשרויות הקיימות ונגלה איך לאזן בין נראות יוצאת דופן לבין התחשבות בקהל המגיע לאירוע. אתם יכולים ליצור אירוע שכולם יהיו מרוצים ושכולם ירגישו נפלא, מהביס הראשון ועד שייתנו לכם את המחמאה.
מגשי אירוח כשרים בתל אביב עם ארטייסט
מתי יתרחש? מי המשתתפים? היכן ולכבוד מה….?
שיווק ומכירות: 09-7738388
מקרים דחופים: 052-3562051
אנחנו נשמח להתאים עבורכם את מגשי האירוח באופן המושלם!
כשרות לא מחייבת פשרות – גם בתל אביב
אחד הדברים שאנחנו יכולים להגיד בפה מלא הוא שכשרות אינה אומרת פשרות. הדרישה של מגשי אירוח כשרים הולכת וגדלה וההיצע מרגש יותר מכפי שאפשר לדמיין. הדבר בא לידי ביטוי הן מבחינה הלכתית והן בציפייה לאוכל מוקפד, עשיר ומלא השראה. כל מי שמגיע לאירוע בתל אביב רוצה לדעת שהוא נהנה מכל העולמות וגם הטעמים ואתם יכולים להציע זאת בכל פעם מחדש. אם אתם תוהים לעצמכם מה יכול לכלול האירוח שלכם, הנה מספר דוגמאות:
- שלל כריכונים – האהבה לכריכים לא פגה, אך היום הם זוכים לתדמית חדשה כשבגודל קטן כל ביס כולל לחמנייה משובחת, ממרח או גבינה יוצאי דופן וירקות שמשתלבים נפלא.
- לביבות – ירק, טונה ולביבות טבעוניות מעניקות ביס מושלם, עם שילוב של הטעמים הנכונים וכל זאת במראה שמושך את העין מהרגע הראשון.
- מאפים מפתיעים – לצד מארזי מאפים מלוחים, אפשר להציע לאורחים קונכיות בצק עלים ממולאות, מיני סביח וגפרורי בצק עלים המשלב גאודה ופרמז׳ן.
- טעמים איטלקיים – בין אם מדובר בפיצות קטנות להגשה אישית ובין אם לזניית גבינות וחצילים, המנות מפנקות את החייך, משביעות ומשדרגות את האווירה מבחינת הנראות.
- ירקות בכל צורה – מירקות טריים שכבר שטופים וחתוכים ומוכנים לאכילה מיד, אנטיפסטי אהוב ועד שלל סלטים, ישנן שלל מנות שמשדרגות את האירוח ומעוררות השראה.
- קינוחים – לצד כל המלוחים, שיש להם מקום חשוב לכל אורך האירוע, בסופו של דבר רבים מצפים למשהו מתוק ומפנק.
שילוב מושלם של מגשי אירוח כשרים תל אביב
בכל אירוע יש לשאול את השאלה איך אפשר לבנות את הכיבוד כך שיעניק את המענה המדויק. מגשי אירוח כשרים תל אביב מאפשרים ליצור את האווירה המושלמת וזאת תודות למראה המרשים לצד הטעם הבלתי נשכח. השגת המטרה של יצירת חוויית אירוח מיוחדת, דורשת גיוון, צבעוניות המתאימה לקונספט של האירוע ומתן מענה לדרישות תזונה שונות, מעבר לכשרות.
אחד היתרונות של בחירה של מגשי אירוח הוא היכולת לשדרג את הנראות הכללית וכל זאת במינימום מאמץ. אפשר להתאים את הצבעוניות והטעמים לסוג האירוע והשעה בה הוא מתקיים. למשל, בבוקר אפשר לבחור במנות קלילות כמו כריכונים קטנים, ירקות טריים ומאפים מלוחים. לעומת זאת לאירוע בצוהריים כדאי לחשוב על יצירת תחושת שובע עם שילוב של לביבות שונות, מיני קיש, לזניה וכריכים ״כבדים״ יותר.
בכל אירוע יש לחשוב על הקהל ולשלב בין מנות המציעות טעמים ״ניטרליים״ שאהובים על כולם לצד מספר אפשרויות ״נועזות״ יותר שמעוררות את החושים. כמו כן כדאי לבחור לפחות במנה אחת או שתיים שתתאים לאנשים שרגישים לגלוטן וכך גם לטבעוניים.
התאימו את כמות המנות למספר המשתתפים
בכל אירוע וכך גם באירוע בו מציעים מנות כשרות, יש לחשוב על כמות האוכל שיוגש, הן במספר והן במגוון. איזון הוא המפתח להצלחה כאשר יש לבחור את הכמות והמגוון בהתאם לסוג האירוע, מספר המוזמנים, משך הזמן שלו והאם הכיבוד הוא עיקר האירוע או נלווה אליו. באופן כללי אפשר להגיד כי באירועים בהם האוכל הוא מרכיב מרכזי, כל אחד יאכל 6-4 מנות קטנות. אם הכיבוד נלווה, כמו בישיבת צוות, אפשר לחשב 3-2 מנות לאדם.
רוב האנשים ישמחו לנסות לפחות שתי מנות שונות ולכן המגוון צריך להיות מעניין אך אין צורך להתפזר יתר על המידה. באירוע בו לא ידוע אם ישנם אנשים טבעוניים או עם מגבלת גלוטן, רצוי שלפחות 10% מהמנות יענו על צרכים אלו.