מה משותף לשבת חתן, מפגש בוקר משפחתי, יום הולדת עם חברים וישיבה חשובה בעבודה? בכל המקרים ישנה חשיבות לכיבוד המוגש. השאלה מה להציע למשתתפים ולאורחים יכולה לעלות בכל פעם וזאת מתוך רצון ליצור רושם ולא רק להגיש מספר מנות.
כאן בדיוק נכנסים לתמונה מגשי אירוח פלטת גבינות המציעים מגוון רחב של אפשרויות מוכנות על גבי מגש שכל שיש לעשות הוא להניח אותו על השולחן ולתת לאורחים ליהנות. הקסם האמיתי של מגשי אירוח טמון בפשטות. כמארחים, אתם לא צריכים להתאמץ בהגשה, לא לחמם, לא לחשוב על כלים מיוחדים ואתם יכולים להזמין בדיוק את המגשים שמתאימים לאירוע ולכמות האורחים.
המשתתפים ייהנו מטעמים משובחים של גבינות טריות מיוחדות כשלצד זאת תוכלו להניח קרקרים, עוגיות מלוחות, ממרחים, פירות ומאפים מיוחדים. זהו פתרון אלגנטי, טעים ומרשים שכולם נהנים ממנו.
אבל לפני הכל, מספר המלצות שקיבלנו רק לאחרונה, כמובן מוזמנים לקרוא את כל ההמלצות שכתבו עלינו, אנחנו הכי גאים באיכות מגשי האירוח שלנו, ובלקוחות שלנו שרובם המכריע הינם לקוחות חוזרים!
היה מושלם! הזמנתי אוכל ליום ההולדת של אמא שלי, היינו בערך 20 בנות וכולןן ללא יוצא מן הכלל עפו על האוכל 🙂 גם התקשורת, ההזמנה והמשלוח היו מוליכים ונעימים. תודה רבה 🙏🏻 דניאל שלום5.25
הזמנתי מגשי ארוח לבוקר ההתארגנות לחתונה של בני וכלתי. הגיעו בזמן, היה מרשים במראה וטעים מאוד. שלומית לנגלייב1.25
הזמנו כיבוד מארטייסט לחג החנוכה, והיינו מאוד מרוצים. הכל הגיע טרי וטעים, עם מגוון רחב של מנות שמתאימות לכל טעם. הסופגניות שלהם היו פשוט מעולות – לא רק יפות לעין אלא גם טעימות, מגוונות, רכות. השירות היה מקצועי, ההזמנה הגיעה בזמן וללא בעיות. ממליצה בחום. . ARTASTE! איילת5.23
אנחנו נשמח להתאים עבורכם את מגשי האירוח באופן המושלם!
תכנון והזמנת מגשי אירוח פלטת גבינות
לפני שנמליץ על מנות שונות שיכולות להשתלב בצורה מושלמת על שולחן האירוח, כדאי להבין מדוע מגשי אירוח הם הפתרון המושלם ואיך לתכנן ולהזמין את היקף הכיבוד המתאים לאירוע. הגבינות יכולות להיות מרכז הכיבוד והן יכולות להיות תוספת שמגוונת את השולחן. כיוון שהן עשירות ומשביעות, באירוח קליל כל אחד צפוי לאכול בין 100 ל-150 גרם גבינה. באירועים מרכזיים יותר וכשהגבינות הן עיקר הכיבוד, החישוב יתבצע לפי 200 גרם לאדם. בתכנון נכון יש לשאול האם יהיו עוד פרטי כיבוד כמו גפרורי בצק עלים, עוגיות מלוחות, ירקות (טריים או אנטיפסטי) ופירות.
איזון הוא סוד ההצלחה והגישה צריכה להיות שילוב מדויק שיוצר הרמוניה קולינרית ולאו דווקא כמות גדולה של פריטים. הרעיון הוא לתת מענה ראוי ומרשים שכולם יוכלו ליהנות ממנו. לצד פלטת גבינות כדאי להציע תוספות ״משלימות״ כמו שתי מנות של מאפים, לפחות מנת ירקות אחת ופירות או קינוח.
זכרו, יותר מדי פריטים על השולחן יכולים ליצור תחושת בלבול ולגרום לכך שהאורחים ירגישו שהם ״פספסו״ מנות כיוון שהם כבר לא יכולים לאכול יותר או שהן יגמרו לפני שהם הגיעו אליהן. לעומת זאת, מעט פריטים מדויקים ייצרו את האפקט המרשים ויעניקו תחושה של נינוחות לצד טעמים יוצאי דופן. אתם מוזמנים להסתכל בתפריט מגשי האירוח הכשרים שלנו ולהתייעץ לפני ביצוע הזמנה.
רעיונות וטיפים לעיצוב שולחן האירוח של פלטת גבינות
מגשי אירוח פלטת גבינות יכולים להיות מושלמים לשלל אירועים: פרטיים ועסקיים. ראשית, בחרו את המגשים המתאימים לכם והתאימו את הכמות למספר האורחים שצפויים להגיע. המגשים עצמם יגיעו ״מוכנים״ וכל שתצטרכו לעשות הוא להניח אותם על השולחנות המיועדים. אתם יכולים להשאיר רושם גדול בקלות ואם תאמצו את הטיפים הבאים, תשדרגו כל מפגש:
התאימו את השפע למספר האורחים האורחים שלכם ישמחו לראות את מגשי האירוח. הם עושים רושם כבר מהרגע הראשון והטעם שלהם יוצר חוויה קולינרית מהנה. כדי שהאירוע ייחשב להצלחה, יש להעריך מבעוד מועד את כמות האורחים הצפויים להגיע ולהתאים עבורם את מספר המגשים והגבינות. אפשר כמובן לצרף מנות נוספות בסגנון פינגר פוד ולא להסתמך רק על גבינות.
חשבו על גיוון גם כשהגבינות במרכז גם כשהמרכז הוא גבינות, אפשר לשלב אופציות נוספות שישלימו את החוויה כמו לחמים מיוחדים, קרקרים מלוחים, ירקות חתוכים ושטופים שמוכנים לאכילה וממרחים שמשתלבים עם כל אלה. הגיוון מחמיא לגבינות, הוא מדגיש את הייחודיות שלהן, מוסיף לחוויה קולינרית וגם הופך את שולחן הכיבוד לאסתטי ומגרה עוד יותר.
שלבו פריטים צבעוניים הרושם החזותי משפיע על האווירה כולה. בין אם הצורך הוא יצירת כיבוד לפגישה עסקית או אירוע משפחתי, המראה הכללי חשוב והתוספות יעשו את העבודה. בתוך כך הכוונה היא לשילוב בין מגשי אירוח שונים וגם לנראות הכללית. למרות שאין צורך בעבודה מיוחדת של חימום והגשה, כדאי מאוד להציע צלחות קטנות יפות, לשים מפה נעימה לעין, סכו״ם, מפיות ופח האשפה יהיה בקרבת מקום כך שגם תוך כדי האכילה האזור יהיה נקי ומסודר.
התחשבו בכל האורחים לא תמיד אפשר לדעת מי יהיו האורחים שיגיעו ותמיד כדאי להביא בחשבון שעשויים להיות גם אנשים שרגישים ללקטוז, צליאקים ואולי טבעונים. מבט על התפריט העשיר של מגשי האירוח מראה שלל פתרונות וגם כשהאירוח הוא בנושא גבינות, אפשר להתחשב בכולם.