מגשי אירוח טורטיות: חוויה בכל ביס
עבור חלק מהאנשים, אירוח הוא משימה שהם צריכים ״להתמודד״ איתה 
ועבור אחרים מדובר בעוד פעולה יומיומית. אין זה משנה לאיזה מהקבוצות 
אתם משתייכים, אם אתם רוצים להזמין אורחים הביתה, לארגן ערב צוות 
או שאתם אחראיים על המורל בעבודה, מגשי אירוח טורטיות 
הם קונספט שתרצו להביא בחשבון. הטורטיות מאופיינות בשפע של טעמים, 
ניתן להתאים אותן לפי ההעדפות האישיות והן תמיד משביעות ומשמחות.
אוכל הוא דרך להביע אהבה, תשומת לב ואכפתיות. אם אתם אחראיים על החלק
של הכיבוד באירוע הקרוב (בין אם הוא גדול או קטן), אתם רוצים לוודא שכולם
ייהנו וטורטיות מושלמות לכך. הן צבעוניות, אינטראקטיביות ומתאימות לכל שעה ביום. 
כל מנה מכילה פחמימה, ירק וחלבון והטעם עשיר. עכשיו, כשברור מדוע מגשי אירוח 
טורטיות כל כך מושלמות, כל שנשאר הוא להבין איך להפוך את הרעיון למציאות.
>> למידע נוסף על מגשי אירוח כשרים המתאימים לכל סוגי האירועים
אבל לפני הכל, מספר המלצות שקיבלנו רק לאחרונה, כמובן מוזמנים 
לקרוא את כל ההמלצות שכתבו עלינו, אנחנו הכי גאים באיכות מגשי האירוח שלנו, 
שרובם המכריע הינם לקוחות חוזרים!
מגשי אירוח מפנקים, מיוחדים ממש וטעימים מאוד!!! נהנינו מכל הזמנה שעשינו!
תירן גרין
10.25
אירוע ברית 100 אנשים – הכל היה מצוין הגיעו בול בזמן שסיכמנו והיה טעים מאוד ובשפע
טל קורני
10.25
מדוייק ומופלא וטעים ברמות! כולם עפו ופרגנו על האוכל והכי כיף שנשאר לנו קצת גם לימים שאחרי תודה!! אלופים אתם
יסמין
10.25
מגשי אירוח טורטיות בהתאמה אישית ובסגנון מושלם
מתי יתרחש? מי המשתתפים? היכן ולכבוד מה….?
שיווק ומכירות: 09-7738388
מקרים דחופים: 052-3562051
אנחנו נשמח להתאים עבורכם את מגשי האירוח באופן המושלם!
המרכיבים שיוצרים את השילוב המושלם
טורטייה טובה היא תוצאה של שילוב מרכיבים שמתאימים זה לזה. 
מאחר שלכל אחד יש טעם והעדפות שונות, חשוב להכיר את הכללים 
הבסיסיים ומשם, השמיים הם הגבול. יצירת מגשי אירוח טורטיות 
יכולה להיות פשוטה, ההגשה נוחה וניתן להיערך לכל 
אירוע ולהאכיל את כל האורחים בזמן קצר.
טורטיות
הבסיס למגש טורטיות הוא כמובן הטורטייה. 
זוהי הפחמימה והיא חייבת להיות טעימה, טרייה 
ובגודל הנכון כך שאפשר יהיה לשים בתוכה את כל התכולה הרצויה. 
על הטורטייה להיות נוחה להחזקה וכדאי לחשוב גם על 
הדרך בה היא מונחת על השולחן כך שאנשים יוכלו 
לקחת אותה בצורה נקייה, נוחה ואסתטית.
ממרחים
הממרחים הם הלב של כל טורטייה. הם מחברים את המרכיבים 
השונים ויוצרים את הביס המושלם. ישנן שלל אפשרויות לממרח 
כשחלקן מפתיעות. בהתאם לאירוע ולסגנון שתרצו ליצור, 
תוכלו להחליט אילו ממרחים להגיש כשהחשיבה צריכה 
להיות על איזון נכון בין חריפות, חמיצות וקרמיות ושההצגה של המנות תהיה מרשימה.
חלבון
החלבון הוא אחד המרכיבים הטעימים והממלאים בארוחה והדבר 
זהה גם במקרה של מגשי אירוח. פעמים רבות הבחירה 
היא באירוח חלבי ואז החלבון יכול להיות בצורת ביצים וגבינות שונות. 
בין הגבינות ניתן להציע קממבר, שמנת, גבינת עיזים וגבינה בולגרית.
ירק
הירקות יכולים להיות טריים או אפויים. שתי האפשרויות יכולות 
להתאים ואפשר להציע את שתיהן כך שכל אחד יעשה את 
החיבור שמתאים לו. הירקות הטריים מגיעים על מגשים 
כשהם שטופים ואם צריך קלופים וכמובן חתוכים כך 
שכל שיש לעשות הוא להציע אותם לאורחים. 
האנטיפסטי מתובל בשמן זית מעולה, מעט חומץ בלסמי 
ומלח גס שמעשיר את הטורטיות בטעם עמוק.
כמויות ופרופורציות של מגשי אירוח טורטיות
כל אירוח, ביתי ועסקי, דורש הכנה מוקדמת והבנה של כמויות ופרופורציות. 
באופן כללי מומלץ להיערך להגשה של שתיים עד שלוש 
מנות טורטייה לכל אדם. בנוסף, כדאי לחשוב על מנת ירק 
נפרדת עבור אלו שמעדיפים אכילה קלילה יותר או שנמנעים מגלוטן. 
לצד כל אלה יש להוסיף קינוחים ושתייה ליצירת חוויה שלמה.
השלב הראשון בהכנה היא הבנה כמה אורחים צפויים 
להגיע ומכאן אפשר לגזור את מספר המנות. מאחר שהאורחים 
יכולים להרכיב לעצמם את הטעמים שהם רוצים ליצור, 
כדאי להציע מגוון של ירקות טריים המוכנים לאכילה וכן אנטיפסטי.
לצד זאת יש לבחור בממרחים עשירים ולהגיש מספר 
אפשרויות בתור חלבון. כמו כן, רצוי לכלול אופציות לטבעוניים 
כך שכולם יוכלו ליהנות.
>> גלו גם את מגוון מגשי האירוח הטבעוניים שלנו – צבעוניים, טריים ומלאים בטעם.
עוד נקודה שיש להתחשב בה היא התזמון.
מהרגע הראשון בו כולם מתכנסים לאירוע, שולחן הכיבוד מקבל 
תשומת לב והוא צריך להיראות חגיגי, צבעוני ומזמין.
לאורך האירועיש צורך בגישה נוחה וסביבה נקייה ולסיים כדאי מאד 
שהאורחים יצאו עם טעם מתוק. קינוחים אישיים כמו עוגיות, 
פטיפורים וקינוחי כוסות יהיו מושלמים מבחינת צורת ההגשה, 
הנראות ואופן האכילה. כלל אצבע: שני קינוחים לאדם יהיו הכמות המתאימה.
לנהל את האירוע בקלות עם מגשי אירוח טורטיות
הרעיון של מגשי אירוח הוא להציע סטייל בקלות מרבית. 
המגשים מגיעים מוכנים, המרכיבים טריים וכל מה שצריך לעשות 
הוא להציע אותם לאורחים. המנות השונות מתאימות 
לאכילה לא מחייבת, אפילו בלי לשבת לצד השולחן 
וללא צורך בסכו״ם, ותחושת השפע והטעם ממשיכים 
להדהד גם אחרי שכולם הולכים הביתה.







