מתכונים למגשי אירוח

סוכריית שוקולד חגיגית על מקל
מתכון חודש ינואר


 

המתכון הפעם קליל ומשמח, מתאים מאד כמתנה צבעונית ליום ההולדת של האחיינית החדשה במשפחה או כקישוט למסיבה.

הרעיון הוא פשוט מאד והיופי הוא שאין צורך לקנות שום כלי על מנת להכין את הסוכריות (בהנחה שיש שקיות ניילון כלשהן בבית)


סוכריית שוקולד חגיגית על מקל


 

מצרכים:

 

200 גרם שוקולד מריר מומס (לא חייבים 70% מוצקי קקאו)

 

100 גרם שמנת מתוקה חמימה

 

20 גרם חמאה רכה

 

לציפוי:

 

200 גרם שוקולד מומס

 

20 גרם שמן תירס

 

תוספות לקישוט:

 

סוכריות צבעוניות, אגוזים קלויים טחונים ועוד..

 

הכנה:

 

נכין גנאש באופן שכבר למדנו במתכונים קודמים, נמתין מעט כדי שיהיה נוח יותר לזלף לתלולית קטנה.

 

במרכז נניח את מקל הסוכרייה ונכסה בעוד נקודת גנאש. נצמיד ניילון מעל הגנאש על מנת לקבל עיגול  ונעביר אל המקפיא. לא צריך להמתין זמן רב עד שאפשר יהיה להמשיך ולסיים את הסוכרייה, בערך עשרים דקות.

 

    



סוכריית שוקולד חגיגית על מקל


הכנת הציפוי:

נמיס את השוקולד ונערבב לתוכו את השמן. זה ייתן לנו ציפוי דק ופריך.

נוציא את הסוכריות מהמקפיא, נטבול בשוקולד החמים ואז נפזר או נניח על התוספות שבחרנו.

בהגשה אפשר לנעוץ בקלקר שצבענו או כל רעיון מקורי אחר.

בהצלחה!

 


סוכריית שוקולד חגיגית על מקל


גיוונים:

אפשר להחסיר מעט מהשמנת (עד עשרים גרם) ולהוסיף ליקר כדי לקבל סוכריות למבוגרים.

 


סוכריית שוקולד חגיגית על מקל

חייגו עכשיו: שיווק ומכירות: 09-7738388 | מקרים דחופים: 052-3562051
או כתבו לנו על האירוע שלכם:
מתי יתרחש? מי המשתתפים? היכן ולכבוד מה....? ואנחנו נשמח להתאים עבורכם את מגשי האירוח באופן המושלם!