ארטייסט נותנת פתרון נגיש, משמח ואיכותי לרגעים החשובים בחיים, בבית ובמשרד.

אנו מספקים Finger Food במגשי אירוח. אנו מקפידים על טריות, מגוון, עניין ושמחה באוכל שאנחנו מכינים. למנות טעם מצוין ומראה מלהיב.

מתנור האבן ועד להקמת ארטייסט מגשי אירוח

מול תנור האבן הגדול החום היה כמעט בלתי נסבל. המתנתי בסבלנות, אגלי זיעה מכסים את פני.

הבטתי בלחם התופח, צבעו משתנה והופך קרמל, קרום נסדק משמיע פצפוץ קולני והמקום כולו אפוף ריח משכר. לעומד מהצד נראיתי ודאי בטוח ומנוסה, בתוך תוכי, התרגשתי.

ברגע המתאים פתחתי את התנור ושלפתי באחת, תריסר כיכרות מהבילים. כשסגרתי את דלת התנור, והכיכרות לפני, היה לי חם והזעתי, אבל חשתי אושר וידיעה מוחלטת: אהיה אופה, קונדיטור, יוצר. זה ייעודי ובכך אעסוק.

 

מאז עברו עשר שנים לערך, במהלכן עבדתי בהרבה מקומות. מלבד לחמים, התמחיתי בפטיסרי, שוקולד, מאפים וקייטרינג.

מהפטיסרי הצרפתי למדתי דיוק והקפדה, המטבח האיטלקי לימד אותי על נדיבות ותשוקה.  אני רואה בקונדיטוריה אומנות ואת הקונדיטורים המובילים, רבי-אמן.

 Pierre Hermé, Olivier Bajard,  Alain Ducasse ו- Yann Duytsche

הם הקונדיטורים המועדפים עלי וספריהם נמצאים דרך קבע ליד מיטתי.

 

יניב שבח (36), שף קונדיטור ראשי

  • בוגר תדמור 2002
  • סטאז' ב- Potel et Chabot, Paris
  • מקפיד להתעדכן במגמות העכשוויות ולערוך השתלמויות אצל קונדיטורים מובילים:
    • Olivier Bajard
    • Yann Duytsche

 

'בעבודתי מנחה אותי האהבה ליצור: לרדד, לקפל, ללוש, לקרמל, לזלף, לצקת, להקציף, לאפות... ומעל לכל, הרצון לשמח, הוא שממלא אותי וגורם לי להתאמץ, להתעלות ולייצר משהו בלתי נשכח'.

עפרה שבח (36), תפעול שיווק ומכירות

  • מהנדסת תעשיה וניהול B.Sc ,2001
  • החל משנת 2003, משמשת כיועצת עסקית במגוון רב של חברות במשק

'יותר מכל דבר, פה אני יכולה להשפיע. לא להסתפק בבינוניות, לשאוף לטוב ביותר ואחר כך לכוון עוד יותר גבוה'

 

ארטייסט נולדה בסמוך ללידת בתנו הבכורה , אז ביקשנו לארח קרובים וחברים לכבוד הלידה, בקלות ומבלי להתאמץ. באירוח החלומות שבדמיוננו ראינו פוקאצ'ינות מאיטליה, פטיפורים מצרפת, מיני מאפים טריים עשויים עבודת יד, גבינות בוטיק, קישים אישיים, סלטים רעננים בכוסות אישיות ועוד...

רצינו אירוח אינטימי, ללא ערימות כלים בסיום תוך שמירה על עלויות סבירות. כשף קונדיטור נוכחתי בקושי במציאת קייטרינג שיענה על כל דרישותינו וזמן קצר אחרי האירוע נרתמנו להקמת ארטייסט.

יניב שבח

הצהרת השף:

אני מתחייב לשמור על הסטנדרטים הגבוהים לפיהם הוקמה ארטייסט:

שימוש בחומרי גלם איכותיים בלבד, הקפדה על טריות, עבודה ללא חומרים משמרים וללא משפרי אפיה. שילוב של קמח מלא וסוכר חום במוצרים.

ארטייסט תבטא במוצריה וביחסה ללקוח את הערכים:

קפדנות, רעננות, אסתטיקה, שמחה, שירותיות, נדיבות, חדשנות
 
כתבו לנו על האירוע שלכם:
מתי יתרחש? מי המשתתפים? היכן ולכבוד מה....? ואנחנו נשמח להתאים עבורכם את האירוח המושלם!